Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ОЗНАЙОМЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ВІД «РОЗУМНИКІВ» ВІДБУВСЯ У ПОЛТАВІ 13.04.2016

ОЗНАЙОМЧИЙ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ВІД «РОЗУМНИКІВ» ВІДБУВСЯ У ПОЛТАВІ

12 квітня на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського компанія «Розумники» провела ознайомчий семінар для педагогів Полтавщини. І директори, і завучі, і методисти, і вчителі навчальних закладів області прибули на захід, щоб дізнатися, як ефективно осучаснити навчально-методичну роботу.
Фахівці з практичним досвідом впровадження освітніх інновацій розповідали про сучасні засоби навчання та як з ними працювати, презентували педагогічні проекти та як навчальний заклад може стати їх учасником.
Зокрема, освітян початкової школи зацікавив Всеукраїнський педагогічний експеримент «Розумники» (Smart Kids). Цей експеримент передбачає оснащення перших класів шкіл сучасними шкільними нетбуками-трасформерами. В рамках цього проекту в школах України відкриваються класи, обладнані інтерактивними комплексами і планшетами з навчальним контентом для дітей.
Для вчителів середньої, старшої школи було презентовано цифрові лабораторії «Еinstein»™, які дозволяють проводити різноманітні лабораторні роботи, демонстрації та дослідження у курсі природознавства, фізики, хімії, біології, географії, екології, а також вирішувати міжпредметні завдання.
Робота семінару була плідною: учителі слухали змістовну інформацію та давали свої запитання спікерам. Також у кінці заходу учасники отримали сертифікати та знижки на покупку мультимедійних підручників і педагогічних ігор від компанії «Розумники».

Повернення до списку