Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ПЕРЕВІРТЕ ЗНАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ПЕРЕД ЗНО 18.05.2017

ПЕРЕВІРТЕ ЗНАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ПЕРЕД ЗНО

Граматика, лексика, розуміння тексту… Чого я ще не знаю? Які ще теми ще повторити з попередніх класів? Чи правильно я пам’ятаю переклад? Підготовка до зовнішнього незалежного тестування виходить на фінішну пряму.

За даними Українського центру оцінювання якості освіти, англійську мову складають майже 84 тисячі осіб, інші іноземні мови – близько 7 тисяч учасників ЗНО-2017.

Перевірити свій рівень знань та встигнути ліквідувати прогалини можна за допомогою електронних практикумів.

з англійської мови 

з німецької мови 

з французької мови 

з іспанської мови 

з російської мови 

Чому вчити іноземну за допомогою електронного підручника ефективно і зручно? Нині, із розвитком високих технологій все більше українців використовують саме електронні засоби навчання. Це відкриває нові можливості, економить гроші і час (програми можна купити через інтернет та одразу ж завантажити), дозволяє вивчати предмет комплексно. Так, мультимедійні підручники від видавництва «Розумники» – це не лише теорія, а й мовні вправи, комунікативні завдання, аудіювання та серія інтерактивних тестових завдань.

Під час роботи з мультимедійним підручником учень одночасно споглядає та слухає нову інформацію, завдяки чому ефективність засвоєння навчального матеріалу збільшується щонайменше втричі.


Повернення до списку