Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ ОЦІНИВ ЯКІСТЬ ЦИФРОВИХ ЛАБОРАТОРІЙ «ЕINSTEIN», ЯКІ РЕАЛІЗОВУЄ ТМ «РОЗУМНИКИ» 09.03.2016

ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ ОЦІНИВ ЯКІСТЬ ЦИФРОВИХ ЛАБОРАТОРІЙ «ЕINSTEIN», ЯКІ РЕАЛІЗОВУЄ ТМ «РОЗУМНИКИ»

Вишнівська ЗОШ № 3 (Київська обл.) придбала для шкільного кабінету фізики за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету сучасний цифровий вимірювальний комплекс «Еinstein». Така важлива купівля стала приводом для візиту Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, міністра освіти Сергія Квіта, голови комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти Лілії Гриневич та багатьох інших поважних осіб.

Під час зустрічі з посадовими особами вчителі фізики Вишнівської школи – Олександр Тищенко та Оксана Терещенко презентували фрагмент уроку з використанням цього комплексу. Педагоги та учні провели показові експерименти за допомогою цифрових лабораторій та мікроскопа. Усі гості також мали змогу долучитися до лабораторної роботи з новим обладнанням. Практичність застосування, швидкість обчислення та точність результатів підтвердили, що школа обрала надійних постачальників та якісних виробників засобів навчання.

Оскільки цифрові лабораторії постачала ТМ «Розумники», то представників компанії також було запрошено на зустріч у якості експертів з експлуатації обладнання.
-    Наша компанія не тільки пропонує прийнятні рішення щодо оснащення кабінетів природничих дисциплін, а й надає технічну та методичну підтримку усім навчальним закладам, які з нами співпрацюють. Ми постійно проводимо авторський нагляд за експлуатованим обладнанням, даємо рекомендації з користування та організовуємо навчальні тренінги, майстер-класи. До речі, ми зараз інтенсивно готуємося до чергового всеукраїнського семінару з використання цифрових лабораторій «Еinstein», який відбудеться 12-13 березня на базі Малої академії наук, – зазначив директор компанії Олександр Кохан.

Комплекс «Еinstein» – це якісне обладнання ізраїльського виробника. У комплект входять цифрові лабораторії вчителя та учнів, комп’ютерне та мультимедійне обладнання для проведення лабораторних та демонстраційних робіт. Цікаво, що за допомогою реєстратора даних, вбудованих та зовнішніх датчиків можна виконати більш, ніж 60 лабораторних робіт з курсу фізики.

Нагадаємо, що в минулому році Урядом було виділено 100 мільйонів гривень на придбання та облаштування новітнім обладнанням кабінетів фізики. Як результат, в Україні було укомплектовано 395 класів. За словами прем’єр-міністра, цього року місцевим бюджетам нададуть 200 мільйонів гривень, щоб продовжувати здійснювати закупівлю нового обладнання.

Повернення до списку