Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ПРЕЗЕНТАЦІЯ АСОЦІАЦІЇ «ВИРОБНИКИ ТА ПОСТАЧАЛЬНИКИ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ ТА НАВЧАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ» 30.03.2016

ПРЕЗЕНТАЦІЯ АСОЦІАЦІЇ «ВИРОБНИКИ ТА ПОСТАЧАЛЬНИКИ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ ТА НАВЧАЛЬНОГО ОБЛАДНАННЯ»

Україна на етапі модернізації навчального обладнання та засобів навчання потребує прийняття спільних рішень для формування соціально-економічного, технологічного, виробничого і політичного середовища, що сприяє освітянській галузі. Тому за ініціативи ТОВ «Науковий центр «Європейська дидактика», ТОВ «Науковий центр «Українська дидактика», ТОВ «Менталіті Айті», ТОВ «Є-Підручники», ТОВ «Видавництво «Розумники» в Україні офіційно зареєстровано Асоціацію «Виробники та постачальники засобів навчання та навчального обладнання».

Ця Асоціація є неприбуткове, некомерційне, добровільне об’єднання професійних учасників ринку виробництва, постачання засобів навчання та навчального обладнання для закладів освіти України. Спільна робота учасників організації дозволить підняти науковий та виробничий потенціал України для створення якісного освітянського простору, що відповідає міжнародним стандартам, захистити професійні інтереси та допомогти партнерам у вирішенні спірних питань.

Оскільки членство є відкритим, а будь-яка організація може подати заявку на вступ до асоціації, то це дасть змогу сприяти встановленню та підтриманню взаємної довіри та налагодження ділового партнерства.

Асоціація покликана об’єднати компанії, які орієнтовані на виробництво та постачання засобів навчання і навчального обладнання, заради розвитку галузі та виходу на вітчизняний ринок конкурентоздатної, якісної продукції українських та іноземних компаній.

Удосконалення існуючого законодавства, створення умов для зростання, розвитку потенціалу українських виробників та постачальників засобів навчання і навчального обладнання є одним із пріоритетних завдань організації.

Презентація Асоціації та перші загальні збори відбулися 28 березня. На засіданні обговорено організаційні моменти та сформовано порядок денний на наступне зібрання. Асоціація «Виробники та постачальники засобів навчання та навчального обладнання» офіційно розпочала свою активну роботу. Усі охочі компанії галузевого ринку, які підтримують інноваційну діяльність в освіті, можуть приєднатися, щоб разом створити максимальний правовий захист, побудувати прозору стратегію розвитку бізнесу.

Повернення до списку