Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ПРЕЗЕНТАЦІЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ РІВНЕНЩИНИ 19.04.2016

ПРЕЗЕНТАЦІЯ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ РІВНЕНЩИНИ

18 квітня на навчальному семінарі, який організувала ТМ «Розумники», освітяни Рівненської області дізнавалися про кращі практики з використання інформаційних технологій у навчально-виховному процесі. Зустріч було проведено на базі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Навчання провели фахівці ТМ «Розумники» з інформатизації освітньої галузі та наукові співробітники.

Під час роботи секції початкової школи спікери розповіли заступникам директорів ЗНЗ з початкової освіти, методистам, вчителям про використання інформаційних технологій у школі І ступеня. Присутнім було презентовано Всеукраїнський педагогічний експеримент «Розумники», учасники семінару детально ознайомилися з метою та завданням проекту. Також спікери показали як працювати з сучасним навчальним контентом – педагогічними іграми від «Розумників», відповіли на усі запитання педагогів.

Об’єднала вчителів фізики та методистів друга секція. Упродовж зустрічі аудиторія не тільки отримала багато пізнавальної інформації, а й змогла побачити та провести разом із спікером за допомогою цифрової лабораторії «Еinstein»™ ряд цікавих фізичних експериментів. Така робота з новітнім цифровим обладнанням неабияк захопила вчителів природничих дисциплін. Вони побачили, як сучасне навчальне обладнання допомагає точно та швидко зробити заміри, показати дітям хід дослідження у вигляді графіків, таблиць, підвищити ступінь наочності експерименту, організовувати роботу в польових умовах, модернізувати традиційні досліди.

Проведення такого семінару для освітян Рівненщини стало актуальною подією. Оскільки питання осучаснення навчального процесу неодноразово піднімалося педагогами області.

Повернення до списку