Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Презентация нового проекта E-pidruchnyky.net 21.09.2015

Презентация нового проекта E-pidruchnyky.net

Нові технології - нові можливості для навчання!
Міністерство освіти та науки України підтримало альтернативні можливості доступу до навчання. Починаючи з 1 вересня навчальні заклади України активно долучаються до роботи за новим проектом «E-pidruchniky»
Система E-pidruchniky.net призначена для поширення електронного контенту. Вона дозволяє учням та вчителям використовувати електронні підручники поряд з паперовими та працювати з ними на будь-якому пристрої. Електронний підручник повністю зберігає верстку справжньої книжки та дає можливість створювати закладки, робити нотатки і проводити пошук за текстом підручника.
Система дистрибуції e-pidruchnyky.net розроблена з метою легального зберігання, розповсюдження та захисту цифрових копій шкільних підручників та посібників. Пріоритетом проекту є неухильне дотримання авторських та суміжних прав. Система e-pidruchnyky.net забезпечує широкий законний доступ до цифрових копій підручників, які використовуються у навчальному процесі загальноосвітніх шкіл України.
Система дуже проста у використанні. Всього 3 кроки необхідно зробити для роботи з цифровими підручниками.
1 крок – завантажте додаток «Є» на свій планшет з нашого інтернет-магазину e-pidruchnyky.net
2 крок - оберіть та придбайте в інтернет-магазині e-pidruchnyky.net цифрові копії підручників високої якості
3 крок – зайдіть в додаток «Є» та користуйтесь високоякісними цифровими копіями підручників із задоволенням.
e-pidruchnyky.net - для тих, хто змінюється на краще.

Повернення до списку