Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ПРОСТО І ДОСТУПНО: В ОДЕСІ ВІДБУЛОСЬ НАВЧАННЯ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ – УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ SMART KIDS 09.02.2017

ПРОСТО І ДОСТУПНО: В ОДЕСІ ВІДБУЛОСЬ НАВЧАННЯ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ – УЧАСНИКІВ ПРОЕКТУ SMART KIDS

8 і 9 лютого «Розумники» провели тренінги з використання навчального контенту (педагогічних ігор) в одеських школах № 7, 54, 81 та 118. Вчитель-тренер Тетяна Даниліна не лише відповіла на найпоширеніші запитання, а й показала, як працювати з інтерактивними програмами та мультимедійним обладнанням під час уроку.

Дуже часто вчителів, які хочуть запровадити інтерактивне навчання, зупиняє те, що вони не впевнені у власних знаннях комп’ютерних технологій. Але! Щоб використовувати педагогічні ігри, не потрібно бути IT-фахівцем. Користувацького рівня цілком достатньо, адже навчати і навчатися з інтерактивами від «Розумників» дуже просто. Вчителі початкових класів – нинішні та майбутні учасники проекту Smart Kids – сьогодні і вчора у цьому впевнилися.

Дякуємо всім, хто знайшов час та приєднався до нашого заняття!

Окрім навчання для вчителів молодших класів, в рамках поїздки до Одеси також відбулась робоча зустріч директора видавництва «Розумники» з керівником департаменту освіти і науки Одеської міської ради, Буйневич Оленою Валеріївною, на якій було погоджено плани щодо розширення подальшої співпраці.

Географія та кількість учасників експерименту «Розумники» стрімко росте. Так, в Одеській ЗОШ №81 відтепер аж у чотирьох класах діти вивчатимуть математику і українську мову за допомогою педагогічних ігор. А школа №118 додатково запроваджує інтерактивне навчання ще у двох класах.


Повернення до списку