Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ПРИ ОФОРМЛЕННІ ПІДПИСКИ НА КЛАС – ДОСТУП ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ БЕЗКОШТОВНО! 13.09.2017

ПРИ ОФОРМЛЕННІ ПІДПИСКИ НА КЛАС – ДОСТУП ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ БЕЗКОШТОВНО!


Як учителю розпочати роботу в проекті «Розумники»?

Перший крок – придбати стартовий «Смарткейс учителя початкових класів». Разом із ним ви отримуєте доступ на рік до всіх електронних освітніх ігрових ресурсів (ЕОІР), «Особистого кабінету вчителя», а також методичних матеріалів, які необхідні при підготовці до уроків.

На сьогодні створено вже понад 12 000 завдань з математики і української мови – для 1-3 класів. Розробка інтерактивних завдань Smart Kids триває. Доступ до нових матеріалів відкриватиметься автоматично. Щоб завантажити їх на пристрій, просто підключіться до мережі інтернет – та в додатку E-games натисніть на обкладинку тієї частини ЕОІР, яка вийшла нещодавно.

Що відбувається наступного року?

Щоб продовжити користуватися завданнями Smart Kids, вчителю купувати «Смарткейс» удруге вже не потрібно. Вчитель отримає доступ до електронних ресурсів, оформивши підписку (за наявності стартового Smart Case). Вартість доступу до ЕОІР складає 350 грн на 1 календарний рік. Оновлені методичні матеріали для вчителя також будуть доступні в електронному вигляді – у спільноті Smart Kids.

Гарна новина! Якщо клас використовує освітні ігри на власних пристроях (підписка на кожного учня), доступ до ЕОІР на наступний рік для вчителя надається безкоштовно.

Підписка на клас надає вчителю можливість ставити учням індивідуальні завдання, перевіряти їх виконання онлайн на своєму пристрої в «Особистому кабінеті», зберігати результати, а також ставити додаткові завдання, які учні зможуть виконати вдома.


Повернення до списку