Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО НАШОЇ SMART-КОМАНДИ У КИЄВІ 27.04.2018

ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО НАШОЇ SMART-КОМАНДИ У КИЄВІ

У зв’язку з розширенням ми шукаємо учителя-тренера. Якщо ви любите подорожувати, цікавитеся технікою, наукою, інноваціями, маєте досвід роботи учителем та обожнюєте спілкування, надсилайте резюме.

Вакансія: спеціаліст з проведення тренінгів з використання комп'ютерної та проекційної техніки, програмного забезпечення для вчителів загальноосвітніх шкіл.

Вимоги: вміння і бажання виступати перед аудиторією, користувач ПК вище середнього, здатність до навчання, стресостійкість, презентабельна зовнішність, любов до подорожей.

Обов'язки: підготовка і проведення тренінгів по використанню комп'ютерної та мультимедійної техніки, цифрового устаткування і ПЗ для освіти. НЕ ПРОДАЖІ. Складання інструкцій для користувачів, лайфхаки, презентацій.

Умови роботи: робота у м. Києві. Офіс компанії в 10 хв. пішки від ст. м. Лук'янівська, дуже дружній колектив, 8-ми годинний робочий день / 5 днів на тиждень, офіційне працевлаштування, соцпакет, часті відрядження по Україні для проведення майстер-класів, презентацій, тренінгів (подорожі за рахунок компанії).

Заробітна плата: 7000 грн.
Надсилайте резюме: rozumniki@ukr.net


Повернення до списку