Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
РЕЄСТРАЦІЮ НА ДРУГУ ЗМІНУ ЛІТНЬОЇ СЕСІЇ АКАДЕМІЇ SMART KIDS ВІДКРИТО! 04.05.2018

РЕЄСТРАЦІЮ НА ДРУГУ ЗМІНУ ЛІТНЬОЇ СЕСІЇ АКАДЕМІЇ SMART KIDS ВІДКРИТО!

Реєстрацію на другу зміну літньої сесії Академії Smart Kids відкрито!

Встигніть зареєструватися http://trening.rozumniki.ua/

Учасники другого заїзду Академії Smart Kids відпочиватимуть та навчатимуться на території бази відпочинку «Сонячна Позитив», яка розташована у смт Затока, за 50 км від Одеси.

Курорт Затока – це піщана коса з пляжами, яка простяглася на 20 кілометрів між Чорним морем та Дністровським лиманом. Тут можна купатися досхочу та засмагати на чистому піску. Поряд – Білгород-Дністровська фортеця Аккерман та винні погреби Шабо. До вподоби розваги та екстрим? Тоді на вас чекають аквапарк та водні атракціони, які не дадуть засумувати у перервах між заняттями в Академії.

Умови проживання

База відпочинку розташована на другій лінії від піщаного пляжу (80 метрів). На пляжі можна взяти в оренду шезлонги та пляжні парасольки. На території бази багато зелених насаджень, квіткові клумби та лавочки для відпочинку, дитячий ігровий майданчик.

У номерах категорії «Напівлюкс» є все необхідне для приємного відпочинку: 2 окреммх ліжка, кондиціонер, холодильник, телевізор, санвузол (обладнаний душовою кабіною), балкон із видом на сад, цілодобово холодна і гаряча вода, Wі-Fі.

Вартість участі: 3 300 грн.

У вартість проживання включено триразове харчування (сніданок, обід, вечеря).

Подати заявку: http://trening.rozumniki.ua/
Будьмо на одній хвилі!


Повернення до списку