Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Робоча зустріч в рамках реалізації проекту «Сучасні рішення в освіті» 24.10.2013

Робоча зустріч в рамках реалізації проекту «Сучасні рішення в освіті»

Видавництво «Розумники» в рамках реалізації проекту «Сучасні рішення в освіті» провело робочу зустріч з адміністрацією та педагогічним колективом середньої школи №63 м. Донецька. На презентації новинок комп’ютерної техніки, мультимедійного інтерактивного обладнання та навчального контенту були також присутні представники Благодійного фонду Ріната Ахметова «Розвиток України», завдяки зусиллям якого навчальний заклад було відремонтовано, оснащено сучасними меблями, устаткуванням та технікою. Крім презентації проекту, для педагогічного колективу школи було проведено майстер-клас з використання інтерактивних дошок та систем для реалізації навчально-виховного процесу.

Проект «Сучасні рішення для освіти» створено спеціально для вирішення актуальних питань інформатизації освітніх закладів. Запорукою успіху ефективного використання комп'ютерної техніки, інтерактивних комплексів та навчального контенту в навчально-виховному процесі є комплексний підхід, який передбачає тільки найкращі збалансовані пропозиції. Реалізація поставлених цілей стала можливою завдяки спільним зусиллям всіх учасників проекту, а саме: українські представництва корпорацій Intel® та Microsoft®, найбільший Національний виробник комп’ютерної техніки ТОВ «Навігатор» та видавництво «Розумники», яке спеціалізується на розробці мультимедійного навчального контенту.

Проект «Сучасні рішення для освіти» надає можливість освітянам обирати найбільш раціональні рішення для інформатизації навчального закладу, з якими можна познайомитися на сайті проекту rozumniki.com.


Повернення до списку