Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Робоча зустріч видавництва «Розумники» 16.05.2014

Робоча зустріч видавництва «Розумники»

Видавництво «Розумники» в рамках реалізації проекту «Сучасні рішення в освіті» провело робочу зустріч з педагогічним колективом та батьківським комітетом Бучанської Української гімназії  №4 м. Буча. Фахівцями ТМ «Розумники було презентовано зразки спеціалізованої комп’ютерної техніки для реалізації проекту «1 учень – 1 комп’ютер». У процесі спілкування педагоги виявили інтерес до спеціалізованої серії нетбуків для навчання – Classmate PC. Шкільні нетбуки серії Classmate на базі процесора Intel за своїм форм-фактором нагадують звичайні нетбуки, однак володіють покращеним захистом внутрішніх компонентів від струсу, падінь і вологи. Крім того, на них встановлюється програмне забезпечення «intel learning series software», яке дозволяє реалізовувати різноманітні навчальні цілі.
Також, серед новинок були представлені ноутбуки, ультрабуки, нетбуки, моноблоки, планшети, медіатека з навчальним контентом та  інтерактивні мультимедійні комплекси для вчителів та учнів. Кожне рішення має свої унікальні технічні характеристики, що дозволяють організувати ефективне навчання у будь-якому місці та у будь-який час.
Представлені технічні і програмні рішення отримали схвальні відгуки вчителів, батьків і керівництва навчального закладу. Подальшим кроком у співпраці стане придбання гімназією необхідного обладнання для оснащення класного приміщення та впровадження проекту «1 учень – 1 комп’ютер» у навчальному закладі.

Повернення до списку