Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
Розумні Діти - Розумне Місто - Розумна Країна 05.10.2015

Розумні Діти - Розумне Місто - Розумна Країна

2-3 жовтня на території НСК «Олімпійський» відбувся форум Kyiv Smart City (Київ Розумне Місто) 2015. У рамках цього заходу було представлено сучасні технології, які дозволяють полегшити життя жителів міста і зробити існування в мегаполісі більш зручним і максимально комфортним. Форум став майданчиком для проведення панельних дискусій між представниками влади, бізнесу, міжнародних та громадських організацій. На виставці можна було побачити технологічні новинки в галузі медицини, комунальних послуг, охоронних структур, транспорту та інших галузей людської діяльності. І, звичайно, Розумне Місто неможливо уявити без розвитку та вдосконалення в галузі освіти. Даний напрямок було успішно продемонстровано мультимедійним видавництвом «Розумники».
У рамках форуму пройшла виставка і презентація педагогічного проекту «Розумники» Smart Kids (Розумні Діти), який стартував ще в 2014 році за підтримки Міністерства освіти і науки України, а також Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України. За минулий рік учасниками проекту стали понад 15 шкіл по всій країні. Даний педагогічний проект передбачає використання освітніх мультимедійних ресурсів для вивчення всіх базових предметів в початковій школі. Проект включає повне технічне забезпечення, особливістю якого є використання комп'ютерів з touch-пристроєм, контенту, технічну підтримку вчителів, а також забезпечення інтерактивними іграми, які дозволяють молодшим школярам у цікавій ігровій формі вивчати шкільні предмети. Кожна педагогічна гра відповідає навчальній програмі МОНУ. Інтерактивна гра – це своєрідний шкільний тренажер, який дозволяє дітям самостійно здобувати знання й удосконалювати вміння та навички в захоплюючій ігровій формі. Простота навігації, веселі анімовані персонажі, звуковий супровід і вдала система мотивації допоможуть дитині вивчати шкільні предмети не тільки з користю, але й з величезним задоволенням. Перші результати впровадження даного інноваційного проекту одночасно з традиційними формами навчання говорять про його успішність і перспективність в освітньому процесі.
Участь проекту «Розумники» у форумі Kyiv Smart City привернула увагу представників не лише українських, а й зарубіжних компаній, які висловили бажання співпрацювати і розширювати межі нашого проекту. Крім того, виступ виконавчого директора і головного редактора мультимедійного видавництва «Розумники» Ігоря Каплаушенка в рамках панельної дискусії на тему «Освітні ініціативи як невід'ємна частина розумного міста» викликав жвавий інтерес аудиторії і ЗМІ. У рамках участі проекту «Розумники» у форумі Kyiv Smart City директор мультимедійного видавництва Олександр Кохан разом з представниками мерії міста, громадських організацій та бізнесу підписав меморандум про реалізацію «Концепції Kyiv Smart City 2020». Цим самим було відзначено перспективність та значимість педагогічного проекту «Розумники», що в майбутньому, сподіваємось, дозволить забезпечити всім школярам України рівний доступ до новітніх освітніх технологій. Адже, розумні міста насамперед створюються розумними людьми, а розумні люди виростають з розумних дітей.

Повернення до списку