Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
РОЗУМНИКИ» НА EDCAMP UKRAINE 2018 04.07.2018

РОЗУМНИКИ» НА EDCAMP UKRAINE 2018

2 і 3 липня відбулася подія року для шкільних педагогів – Четверта національна (не)конференція EdCamp Ukraine 2018. Аби побачити все на власні очі та взяти участь у події, до Харкова «злетілися» понад 1000 учителів та вчительок. Приємно було зустріти серед «білих ворон» і вчителів проекту «Розумники».

EdCamp Ukraine відбувся за участі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич та Уповноваженого Президента з прав людини Миколи Кулеби.

Подія зібрала на одному майданчику яскраві проекти для вчительства з 11 країн світу.

Цьогоріч Тм Розумники стали партером EdCamp і представили кращі освітні рішення для початкової школи в одній з 18 інтерактивних зон.

А саме:

Smart Teach – сучасне робоче місце вчителя НУШ;

електронні підручники у новому форматі («Я досліджую світ», «Математика» та «Українська мова»);

яскраві дидактичні матеріали на магнітній основі (математика, українська та англійська мови);

настільні ігри для навчання «33 і 3 бобри» (усний рахунок, логіка та уважність) та «Читака» (розвиток швидкого читання);

набори-конструктори для STEM-освіти.

Співзасновник мультимедійного видавництва «Розумники» Ігор Каплаушенко провів майстер-клас «Робоче місце педагога НУШ: лише моделі, перевірені учительством» та розповів, як максимально задіяти засоби візуалізації та ІКТ на уроках.


Повернення до списку