Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
«РОЗУМНИКИ» НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ ДИДАКТА-2016 18.02.2016

«РОЗУМНИКИ» НА МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ ДИДАКТА-2016

Didacta – це міжнародна виставка, присвячена питанням освіти і навчання. Щорічно Didacta представляє увазі своїх гостей інноваційні продукти і новітні послуги, які стосуються навчально-виховного процесу. Виставка заслужено носить статус міжнародної, оскільки збирає та об’єднує професіоналів сфери освіти для того, щоб спільно вирішити всі питання, які ставляться перед освітньою індустрією у сучасному світі.
Міжнародна виставка навчання, освіти і виховання "Didacta" за традицією проводиться в Німеччині. Щоразу керівництвом організаційної групи обирається нове місто, яке і вітатиме дослідників в новому сезоні.
Цього року виставку Didacta-2016 приймає Кельн з 16 по 20 лютого. Директори компанії «Розумники» Ярослав Кохан та Ігор Каплаушенко нині знаходяться на виставці та обмінюються досвідом з міжнародними колегами. Вони оперативно надіслали фото з кращими зразками навчальних засобів, які презентуються на полицях міжнародних партнерів. До Вашої уваги кілька світлин із цієї події.

Повернення до списку