Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
"РОЗУМНИКИ" ПІДТРИМАЛИ БЛАГОДІЙНИЙ ДИТЯЧИЙ ФЕСТИВАЛЬ "ЩАСЛИВЦІ" 29.05.2018

"РОЗУМНИКИ" ПІДТРИМАЛИ БЛАГОДІЙНИЙ ДИТЯЧИЙ ФЕСТИВАЛЬ "ЩАСЛИВЦІ"

"Розумники" підтримали Благодійний дитячий фестиваль "Щасливці"до Дня захисту дітей. Юні учасники фестивалю отримають 300 сертифікатів із доступом до електронних освітніх ресурсів.
Запрошуємо гостей відвідати захід!

1 та 2 червня до Дня захисту дітей на території Центрального київського міського парку (Маріїнського парку) пройде Благодійний дитячий фестиваль «Щасливці».

Фестиваль “ЩАСЛИВЦІ” – міждисциплінарний культурно-просвітницький фестивальний проект, який включає виступи дитячих колективів, розваги, акції, правову, юридичну, психологічну та просвітницьку програми.

Метою Фестивалю є популяризація прав дітей, демонстрація талантів та здібностей дітей, налагодження інклюзивної взаємодії громадян.

В програмі Фестивалю: літературні читання, мистецькі акції та виставки, музичні концерти та гуманітарно-наукові дискусії, проведення просвітницьких, творчих, спортивних, розважальних майстер-класів, квестів, змагань, презентації послуг та сервісів для дітей.

Всі фестивальні заходи проводяться у формі дитячого свята (розваг), побудованих в ігровому форматі за темою Фестивалю.

Під час Фестивалю організатори планують зібрати кошти на оздоровлення та літній відпочинок для дітей з родин, які опинились в складних життєвих обставинах.

Фестиваль проходитиме: 1 червня з 12:00 до 21:00
2 червня з 14:00 до 21:00
Місце проведення: Центральний київський міський парк, літня естрада «Мушля»

Вхід вільний

Акредитація для ЗМІ обов’язкова: тел.. 0966363944
e-mail: zav-aurika@ukr.net


Повернення до списку