Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
"РОЗУМНИКИ" ПРОПОНУЮТЬ СУЧАСНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ОСВІТЯН КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 04.03.2016

"РОЗУМНИКИ" ПРОПОНУЮТЬ СУЧАСНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ОСВІТЯН КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У департаменті освіти та науки Київської обласної державної адміністрації ТМ «Розумники» презентувала проект «Сучасні рішення для освіти».

Директор Ярослав Кохан наголосив:
-         Для української освіти потрібна орієнтація на сучасні технологічні тенденції світового досвіду. Компанія «Розумники» завжди пропонує оптимальні рішення у співвідношенні «ціна-якість», технічну та науково-методичну підтримку закладам освіти, які є учасниками проекту. Вже більше десяти років ми впроваджуємо новітні освітні технології. Ми зрозуміли, що для розвитку освітньої галузі не достатньо вводити в школи тільки програмне забезпечення. Тому ми пройшли шлях від розробки мультимедійних електронних підручників до повноцінного забезпечення навчальних закладів довершеними програмно-апаратними комплексами.

Фахівці Валентин Рогоза та Тетяна Даниліна продемонстрували роботу цифрового вимірювального комплексу, який складається з реєстратора даних, вбудованих та зовнішніх датчиків орієнтованих на проведення найрізноманітніших вимірів. Також було представлено два види цифрових мікроскопів: для непрозорих об’єктів та біологічний з цифровою USB-камерою. Увагу аудиторії привернув демонстраційний набір з фізики «Оптика» та динамічна система. Усі присутні відзначили якісне виробництво цього обладнання.

Крім змістовної інформації про нові мультимедійні розробки та здобутки інших країн в освітній галузі, кожен учасник заходу отримав від «Розумників» сертифікати на покупку навчального контенту.

Повернення до списку