Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
«РОЗУМНИКИ» ПРОВЕЛИ ДВОДЕННИЙ ОЗНАЙОМЧИЙ СЕМІНАР У ХАРКОВІ 18.04.2016

«РОЗУМНИКИ» ПРОВЕЛИ ДВОДЕННИЙ ОЗНАЙОМЧИЙ СЕМІНАР У ХАРКОВІ

13-14 квітня у Харкові компанія «Розумники» провела ознайомчий навчальний семінар для директорів, завучів, методистів, вчителів навчальних закладів області. Педагоги дізнавалися, як працювати з новими засобами навчання, як ефективно організувати навчально-методичну роботу. Також усім присутнім було презентовано освітні проекти, які діють в Україні та як навчальний заклад може стати їх учасником.

Семінар проходив у два етапи. Перший – для освітян початкової школи, а другий – для середньої, старшої школи.

Зокрема, 13 квітня фахівці компанії зустрілися з «вчителями-початківцями» Харківщини. Спікери детально представили педагогам моделі реалізації Всеукраїнського педагогічного експерименту «Розумники» (Smart Kids), показали, як працюють інтерактивні мультимедійні технології навчання у початковій школі.

Вчителі фізики опорних шкіл області, чиї кабінети за вказівкою МОН України будуть оснащені сучасною матеріально-технічною базою, прибули на зустріч 14 квітня. Також серед шкіл-учасників семінару була школа-інтернат «Обдарованість». Усі освітяни знайомилися з роботою новітніх засобів навчання, а саме з цифровими лабораторіями «Еinstein»™, разом з спікерами проводили експерименти.
У кінці заходу учасники отримали сертифікати та знижки на покупку мультимедійних підручників і педагогічних ігор від компанії «Розумники».

Повернення до списку