Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
"РОЗУМНИКИ" РОЗПОЧИНАЮТЬ МІСЯЦЬ ІНФОРМАЦІЙНИХ ЗУСТРІЧЕЙ 11.11.2016

"РОЗУМНИКИ" РОЗПОЧИНАЮТЬ МІСЯЦЬ ІНФОРМАЦІЙНИХ ЗУСТРІЧЕЙ


"Розумники" розпочинають місяць інформаційних зустрічей, щоб надати можливість освітянам обирати найбільш раціональні рішення для інформатизації навчального закладу.
Фахівці з інформатизації освіти відвідують школи та дитячі садки
м. Києва, де розповідають педагогам та батькам про сучасні інноваційні технології, які сьогодні використовуються у навчально-виховному процесі. Також під час бесіди-лекції можна дізнатися як з користю використовувати "плазму", комп'ютер, інтерактивну дошку або проектор, як зацікавити учнів навчанням, як поліпшити у дітей сприймання, пам'ять, уявлення, мислення, мовлення, увагу. Зокрема, бесіди-лекції проводить науковий співробітник Інституту педагогіки НАПН України Валентин Рогоза.
Якщо Ви хочете, щоб фахівці прийшли в гості і до Вашого навчального закладу, телефонуйте за номером +38 (044) 483-99-94, і ми обов'язково допоможемо в організації такої зустрічі.
Поділіться цією інформацією з вашими колегами, можливо для них вона буде надважливою.

Повернення до списку