Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
РОЗУМНИКИ ВИСТУПИЛИ НА УСТАНОВЧОМУ СЕМІНАРІ ЧЛЕНІВ ФАХОВИХ ЖУРІ ЗАКЛЮЧНОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2016» 23.02.2016

РОЗУМНИКИ ВИСТУПИЛИ НА УСТАНОВЧОМУ СЕМІНАРІ ЧЛЕНІВ ФАХОВИХ ЖУРІ ЗАКЛЮЧНОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2016»

Щороку всеукраїнський конкурс «Учитель року» проводить МОН разом з Академією педагогічних наук, Творчою спілкою вчителів, Педагогічним товариством.

Місцеві оргкомітети конкурсу і журі з кожного фаху вже підбили підсумки роботи першого і другого туру. Тепер на відбірковому етапі третього туру визначатимуться учасники фінального етапу конкурсу (не більш як 12 осіб з кожного фаху). У квітні на фінальному етапі третього туру стане відомо переможця та лауреатів конкурсу з кожного фаху.

Щоб обговорити зміст роботи, завдання, критерії оцінювання конкурсних випробувань заключного туру, 23 лютого в Інституті педагогіки НАПН України було проведено установчий семінар членів фахових журі останнього етапу конкурсу «Учитель року - 2016». На захід також було запрошено компанію «Розумники». Керівник науково-методичного відділу В. Рогоза виступив з доповіддю «Інформаційно-комунікаційна компетентність учителя як складник його професійної майстерності». Спікер ознайомив аудиторію з новими підходами оцінювання роботи вчителя. Він наголосив, що сучасний вчитель, на вимогу часу, має володіти апаратними та програмними засобами навчального призначення.

Повернення до списку