Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
«РОЗУМНИКИ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ ДЛЯ ОСВІТЯН У СУМАХ 20.01.2017

«РОЗУМНИКИ» ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ ДЛЯ ОСВІТЯН У СУМАХ

18 та 19 січня на базі Сумського державного університету відбувся семінар-практикум щодо впровадження хмарних сервісів у шкільне навчання. Захід зібрав понад 170 вчителів молодших класів, викладачів природничих дисциплін, методистів, завучів, директорів загальноосвітніх навчальних закладів Сумської області та міста Суми.

Для освітян було проведено тренінги з використання сучасних технічних засобів навчання та інтерактивних освітніх програм для початкової школи.

Найважливіші питання, які обговорили на семінарі:
- Стан та перспективи навчання з допомогою «хмарних» сервісів;
- Нормативно-правове забезпечення навчальних закладів у питаннях використання комп’ютерних технологій;
- Найновіші технічні засоби для сучасного навчального закладу;
- Впровадження інноваційного навчального контенту – педагогічних ігор – в навчально-виховний процес у початкових класах загальноосвітніх навчальних закладів;
- Всеукраїнський експеримент «Розумники» (Smart Kids) для початкової школи.

У заході взяли участь провідні науковці та спеціалісти з інформатизації, розробники інтерактивного навчального контенту для загальноосвітніх навчальних закладів – Світлана Григорівна Литвинова (доктор педагогічних наук, завідувач відділу технологій відкритого навчального середовища Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України), Вікторія Миколаївна Косик (завідувач відділу цифрової грамотності НДУ «Інститут модернізації змісту освіти»), а також керівники видавництва «Розумники» – Олександр Валерійович Кохан та Ігор Миколайович Каплаушенко.

Дякуємо всім, хто відвідав семінар та взяв участь у обговоренні!


Повернення до списку