Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
11.02.2013

Семінар з теми «Розвиток інформаційних освітніх технологій в регіоні»

8 лютого 2013 року у Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар з теми «Розвиток інформаційних освітніх технологій в регіоні» для методистів районних (міських) методичних кабінетів (центрів) та директорів загальноосвітніх та позашкільних закладів.

У роботі семінару взяли участь М.А.Віднічук, кандидат педагогічних наук, доктор філософії, доцент, ректор Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, І.В.Вєтров, перший проректор РОІППО, проректор з науково-педагогічної освіти та ІОТ, І.М.Каплаушенко, директор ТМ «Розумники», В.В.Рогоза, науковий співробітник Інституту педагогіки НАПН України, Ситник Олексій Костянтинович, представник ТОВ «Контур-Плюс», NOVASHKOLA.UA.

Також до роботи семінару були запрошені Кульчинська Г.Г., заступник міського голови м.Рівне з гуманітарних питань, та Сичик К.П., заступник начальника управління освіти Рівненського міськвиконкому.

 

Повернення до списку