Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
СЕРІЯ НАВЧАЛЬНИХ ТРЕНІНГІВ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 12.04.2017

СЕРІЯ НАВЧАЛЬНИХ ТРЕНІНГІВ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьогодні, 12 квітня у тренінговому центрі «Розумники» відбулось навчання з користування цифровими лабораторіями та мультимедійним комплексом. Вчитель-тренер Тетяна Даниліна провела тренінг для вчителів фізики, хімії, математики, біології та географії Фастівського ліцею-інтернату та опорного навчального закладу «Жукинська ЗОШ І-ІІІ ступенів».

На занятті вчителі дізналися, як проводити досліди за допомогою мобільних лабораторій Einstein і Labdisk: ознайомилися з інтерфейсом програм MiLAB та GlobiLAB, навчилися змінювати налаштування, проводити вимірювання за допомогою різних датчиків (температури, освітлення, частоти серцевих скорочень тощо), робити розрахунки на основі отриманих даних, зберігати результати.

Для роботи з мультимедійною дошкою призначена програма Flow!Works. Як із нею працювати, для яких завдань краще її застосовувати – про це також дізнатися вчителі на практичному занятті видавництва «Розумники».

Нагадуємо, що для вчителів природничо-математичного циклу тих опорних та базових навчальних закладів Київської області, які отримали мультимедійне обладнання та цифрові вимірювальні комплекси (лабораторії) за рахунок державних субвенцій, компанія «Розумники» проводить серію безкоштовних тренінгів.

Навчально-методичний посібник з використання цифрових лабораторій на уроках фізики http://e-pidruchnyky.net/catalog/fizyka/1086/


Повернення до списку