Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗА УЧАСТІ ТМ РОЗУМНИКИ 22.08.2018

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗА УЧАСТІ ТМ РОЗУМНИКИ

21 серпня у Києві відбулася всеукраїнська конференція «Нова українська школа: старт реформ, участь громад».

Захід відбувся за участі Президента України, Прем’єр-міністра України, Міністра освіти і науки, представників органів місцевого самоврядування, учителів з усієї України. Під час форуму освітяни обговорили стан підготовки до навчального року, питання бюджетування, питання інклюзивної освіти, навчання вчителів, пілотування нової української школи для 2 класу, забезпечення якості освіти в новій українській школі.

Протягом усього дня у межах заходу працювали різні виставки, майстер-класи, презентації, фото та інтерактивні зони. Тм Розумники та партнери представили електронні підручники в новому форматі «Я досліджую світ», «Мистецтво», електронні освітні ігрові ресурси з математики та української мови, а також сучасні освітні рішення для початкової школи і обладнання для STEM-лабораторій.

А саме: ноутбуки-трансформери Impression з ОС Windows від Microsoft, ноутбук вчителя Aser, цифрові лабораторії Einstein та LabDisc, роботи-конструктори Boteon, документ-камера, інтерактивний проектор Epson, 5-ти поверхнева дошка-екран Тм Розумники, багатофункціональний пристрій «Фабрика друку», ламінатор, цифровий мікроскоп Globisens, розумна ручка Smart Koala.

Каталог обладнання можна переглянути за посиланням: http://rozumniki.com/catalog/catalog_2018.php


Повернення до списку