Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ЩЕ ДВІ ШКОЛИ У СУМАХ ОБЛАШТОВАНІ STEM-ЛАБОРАТОРІЯМИ 03.03.2018

ЩЕ ДВІ ШКОЛИ У СУМАХ ОБЛАШТОВАНІ STEM-ЛАБОРАТОРІЯМИ

Ліцей-інтернат спортивного профілю «Барса» та Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей тепер мають потужні STEM-лабораторії. Обладнання закупили за підтримки Сумської обласної державної адміністрації.

Учні зможуть проводити найрізноманітніші вимірювання та цікаві досліди з хімії, біології, фізики за допомогою цифрових природничо-наукових комплексів Einstein та Labdisc, вивчати об’єкти живої та неживої природи, використовуючи цифровий мікроскоп. Помічниками вчителів на уроках стануть документ-камери, завдяки яким можна демонструвати на великому екрані документи, книги, фотографії без попереднього сканування.

1 березня для учителів обох навчальних закладів були проведені тренінги з користування мультимедійними комплексами та обладнанням (учитель-тренер Тетяна Даниліна, видавництво «Розумники»). Також 1 березня для директорів та учителів-предметників шкіл Сумської області відбувалася презентація сучасних освітніх рішень Тм Розумники.

Заходи відбулися за участі Виктория Гробова (Viktoria Grobova), директора департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації та Інеса Пєсоцька, директора Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей.


Повернення до списку