Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
"СМАРТКЕЙС": НАЙПОШИРЕНІШІ ЗАПИТАННЯ 01.08.2017

"СМАРТКЕЙС": НАЙПОШИРЕНІШІ ЗАПИТАННЯ


1. Що входить до «Смарткейсу вчителя початкової школи»?

Учитель отримує доступ на рік до 12 000 завдань за шкільною програмою (освітніх ігор) з математики та української мови, диск із науково-методичними матеріалами для роботи за технологією Smart Kids та набір аксесуарів для учнів класу «Розумники».

Медіатека, яка міститься на диску, має 3 000 яскравих малюнків для створення презентацій та власних завдань для інтерактивної дошки. Крім того, учитель може користуватися розширеними можливостями «Смарткейсу» – Особистим кабінетом. Це інструмент, який дозволяє призначати завдання учням та переглядати результати виконання.

Деталі про вміст Smart Case дізнавайтеся за посиланням: http://edugames.rozumniki.ua/smartcase/

2. Чи можна використовувати «Смарткейс» одночасно кільком учителям (у кількох класах)?

Ні. «Смарткейс» розраховано на використання лише одним учителем. Оскільки система edugames зберігає результати виконання завдань, уже пройдені завдання буде неможливо виконати «з нуля».

3. Як придбати «Смарткейс» учителя початкової школи?

Ви можете обрати будь-який зручний для вас спосіб оплати:

через сайт edugames.rozumniki.ua/smartcase/
через термінал ПриватБанку
через додаток Приват24
розрахуватися готівкою в нашому офісі у Києві
у відділенні будь-якого банку – на розрахунковий рахунок видавництва

4. Що відбувається після закінчення річної підписки?

Через рік після придбання Smart Case ви можете продовжити користуватися освітніми ресурсами, оформивши підписку на сайті edugames.rozumniki.ua.

Приємна новина! Якщо учні використовують ігри на власних пристроях (підписка на клас), вчитель подовжує річну підписку безкоштовно.

5. Як почати користуватися Особистим кабінетом?

Якщо ви успішно використовуєте «Смарткейс» для фронтальної роботи, скористайтеся можливістю ставити учням індивідуальні завдання. Навіть якщо у класі немає персональних учнівських ноутбуків, діти можуть виконувати улюблені завдання вдома, на домашніх пристроях.

Для роботи з Особистим кабінетом необхідно оформити учнівську підписку на клас. Ваші учні вже придбали підписку? Завантажуйте список учнів та фото у систему – і користуйтеся усіма перевагами Smart Case у новому навчальному році.


Повернення до списку