Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
СТАНЬТЕ ВЧИТЕЛЕМ-НОВАТОРОМ MICROSOFT! 22.04.2019

СТАНЬТЕ ВЧИТЕЛЕМ-НОВАТОРОМ MICROSOFT!

Приєднуйтеся до спільноти вчителів-новаторів Microsoft! Проходьте безкоштовні курси, отримуйте бали, беджі та сертифікати.

Ви уже використовуєте на уроках програмне забезпечення Microsoft? Реєструйте промокод на сайті освітньої спільноти «Майкрософт» https://education.microsoft.com/ та отримуйте перші бали від сертифікованого тренера «Майкрософт» – учителя-тренера Тм Розумники Тетяни Даниліної.

ПРОМОКОД на 1500 балів: TDGFP18019

Як зареєструвати промокод:

1. Зареєструйтесь на сайті https://education.microsoft.com/

2. Після реєстрації ви можете змінити мову інтерфейсу.

3. Перейдіть до розділу «Redeem Code».

4. Введіть промокод та натисніть «Надіслати».

5. Перейдіть до розділу Досягнення, де ви зможете побачити свій бейдж та завантажити сертифікат.

Детальна покрокова інструкція

Не зупиняйтесь на досягнутому. Освітня платформа Майкрософт дає багато можливостей для розвитку!

Наступні бали отримуйте під час тренінгів із користування освітніми інструментами Microsoft, які ми будемо анонсувати на сторінці Тм Розумники

Освітня мережа – Microsoft Education Community (MEC) – це глобальна освітня мережа, що заохочує вчителів та школи використовувати новітні технології. За допомогою безкоштовних курсів ви можете навчатися будь-де та підвищувати рівень цифрової обізнаності.

Найбільш активні учасники спільноти Microsoft отримають звання вчителя-експерта та зможуть взяти участь у всеукраїнських та міжнародних освітніх заходах, які проводить «Майкрософт».


Повернення до списку