Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
СУЧАСНИЙ ПІДХІД ДО НАВЧАННЯ У НОВОВОЛИНСЬКУ 23.04.2016

СУЧАСНИЙ ПІДХІД ДО НАВЧАННЯ У НОВОВОЛИНСЬКУ

Минулого року Нововолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1 – колегіум Нововолинської міської ради Волинської області долучилася до «Всеукраїнського педагогічного експерименту «Розумники», який передбачає використання електронних інтерактивних ресурсів для вивчення базових предметів у початкових класах. Школа вже встигла освоїти сучасні засоби навчання та взимку провести на базі свого навчального закладу міський семінар учителів початкових класів «Упровадження експерименту «Розумники».

А ось нещодавно, у середу, 20 квітня, за ініціативи ТМ «Розумники» знову у школі пройшов семінар педагогів початкової освіти. На заході обговорювалися питання осучаснення навчально-виховного процесу, різні методичні підходи. Фахівцями з впровадження нових освітніх технологій ТМ «Розумники» було презентовано педагогічний проект «Розумники». Вчитель початкових класів Наталя Вакарчук зі своїм експериментальним 1-А показала для учасників семінару відкритий урок з математики. За допомогою навчальних інновацій школярі із захватом розв'язували приклади, складали та вирішували задачі, виконували вправи. Кожний учень, не відволікаючись, виконував самостійну роботу на власному медійному ресурсі. Система подавала завдання та перевіряла відповіді, вчитель лише контролював процес та спостерігав за зосередженими першокласниками.

Директор Нововолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 Сергій Мороз у кінці заходу анонсував, що колегіум знову планує наступного року відкрити клас, який навчатиметься за програмою «Розумників».

Після семінару «Розумники» провели консультацію з батьками майбутніх експериментальних класів Нововолинська, представили їм на вибір усі можливі моделі проекту. Також зустрілися з вихователями, директорами дитячих садочків міста, які цікавилися проектом та готові вже сьогодні впроваджувати новітні технології у своєму дошкільному навчальному закладі.

Повернення до списку