Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ТМ «Розумники» в рамках спеціалізованої виставки «ЯРМАРОК ОСВІТИ» 15.11.2013

ТМ «Розумники» в рамках спеціалізованої виставки «ЯРМАРОК ОСВІТИ»

З 7 по 9 листопада у Запоріжжі, у виставковому центрі «КОЗАК-Палац» відбулася щорічна спеціалізована виставка «ЯРМАРОК ОСВІТИ». Організатор виставки – Запорізька торгово-промислова палата за підтримки Міністерства освіти і науки України, Запорізького обласного управління освіти і науки, Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, Запорізького обласного центру зайнятості.
«Освітній ярмарок» об’єднав XV міжрегіональну спеціалізовану виставку навчальних закладів «Абітурієнт – 2013», ІV міжнародну спеціалізовану виставку «Освіта за кордоном» та «Освіта для бізнесу», міжрегіональний ярмарок вакансій «День кар’єри».
У виставці приймали участь представники ТМ «Розумники», які в рамках проекту «Сучасні рішення для освіти», знайомили учасників і гостей виставки з новітніми технічними і програмними розробками від корпорацій Intel та Microsoft, національного виробника комп’ютерної техніки Navigator. Особливу зацікавленість молодшого покоління викликала ігрова приставка Kinekt.

Повернення до списку