Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ТРЕНІНГОВИЙ ЦЕНТР «РОЗУМНИКИ» ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ 26.04.2017

ТРЕНІНГОВИЙ ЦЕНТР «РОЗУМНИКИ» ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ

Вчора, 25 квітня заняття відбулось для вчителів Шпитьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Києво-Святошинського району. Разом з вчителем-тренером Тетяною Даниліною слухачі ознайомилися з перевагами цифрової лабораторії Einstein. 

На практиці навчилися користуватися набором зовнішніх та внутрішніх датчиків, здійснювати вимірювання, аналізувати результати та будувати графік експерименту за допомогою програми MiLab. А ще – змінювати налаштування для проведення дослідів.

«Якщо говорити про частоту замірів, то за замовчуванням реєстратор робить 25 замірів за секунду. Ми можемо змінити частоту і обрати будь-яке значення, найбільше з яких – 100 тисяч замірів за одну секунду! – розповідає Тетяна. – Такий параметр як частота дозволяє не лише прослідкувати швидку зміну досліджуваного середовища. Його зручно використовувати для тривалих експериментів. Наприклад, якщо ми говоримо про температуру, то можемо прослідкувати її коливання протягом доби. Підключаємо, залишаємо – і пристрій реєструє дані».

На занятті вчителі дізналися, як працювати з іще однією «лабораторією на долоні» – Labdisk, яка також допомагає проводити практичні та лабораторні роботи з фізики, біології, природознавства тощо.

Для цікавих занять з мультимедійною дошкою використовується програма Flow!Works. Тренер Тетяна поділилася з колегами секретами та можливостями цієї програми.

Нагадаємо, що тренінговий центр видавництва «Розумники» проводить безкоштовні заняття з використання цифрових лабораторій та мультимедійного обладнання для вчителів опорних та базових навчальних закладів Київської області, які отримали мультимедійне обладнання та цифрові вимірювальні комплекси (лабораторії) за рахунок державних субвенцій.


Повернення до списку