Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
У ЛЬВОВІ ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВИХ ІДЕЙ ДЛЯ НАВЧАННЯ 23.04.2016

У ЛЬВОВІ ВІДБУЛАСЬ ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВИХ ІДЕЙ ДЛЯ НАВЧАННЯ

Педагоги Львова відвідали навчально-практичний семінар, який 21 квітня провели «Розумники».
Вчителі молодшої та старшої школи слухали про нові раціональні обґрунтовані підходи до використання інформаційних технологій для реалізації навчально-виховного процесу в школі.
Освітянам початкової школи було цікаво дізнатися деталі про «Всеукраїнський педагогічний експеримент «Розумники», який розпочато згідно Наказу Міністерства освіти і науки України. Суть цієї експериментальної програми полягає в створенні сучасних класів початкової школи, облаштованих інтерактивними комплексами та учнівськими нетбуками з встановленим програмним забезпеченням навального призначення – «Педагогічними іграми».
Сучасне цифрове обладнання «Еinstein»™ для вивчення природничих дисциплін та демонстрація його роботи була важливою інформацією для педагогів середньої та старшої школи. За допомогою цифрової лабораторії під час заходу був проведений цікавий показовий дослід з визначення фізичних вимірів (температури та сили).

Повернення до списку