Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
У ШЕВЧЕНКІВСЬКОМУ РАЙОНІ М. КИЄВА ВІДКРИВСЯ ІНТЕРАКТИВНИЙ КЛАС НУШ 26.04.2018

У ШЕВЧЕНКІВСЬКОМУ РАЙОНІ М. КИЄВА ВІДКРИВСЯ ІНТЕРАКТИВНИЙ КЛАС НУШ

На базі спеціалізованої школи № 106 м. Києва відкрився інтерактивний клас, в якому вчителі початкових класів Шевченківського району готуватимуться до роботи в умовах НУШ.

«На базі цього експериментального класу Нової української школи ми за підтримки мультимедійного видавництва «Розумники» і компанії Epson облаштували показовий клас», – прокоментувала Євгенія Ярова, начальник управління освіти Шевченківського району.

Кабінет обладнано мультимедійним комплексом, до складу якого входить інтерактивний проектор Epson, комп’ютер учителя із доступом до електронних ресурсів Edugames та комбінована дошка, на якій можна одночасно писати і крейдою, і маркером.

Наразі в інтерактивному кабінеті навчається 1-й клас «Розумники» (вчитель-класовод Лариса Чавро, сертифікований тренер НУШ). Математику та українську мову діти вивчають за допомогою електронних освітніх ігрових ресурсів (Edugames) видавництва «Розумники».

«Завдяки цим інтерактивним технологіям ми навчаємо дітей граючись, – поділилась директор спеціалізованої школи №106 Юлія Лісова. – Завдяки smart-технологіям у дітей з’являється величезне бажання до навчання».

Відео уроку в класі НУШ: https://www.youtube.com/watch?v=3ybvq-Z-j4k


Повернення до списку