Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
У ТРЕНІНГ-ЦЕНТРІ «УЧИТЕЛЬСЬКА КАВ’ЯРНЯ» ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАНЯТТЯ 28.09.2018

У ТРЕНІНГ-ЦЕНТРІ «УЧИТЕЛЬСЬКА КАВ’ЯРНЯ» ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАНЯТТЯ

24 вересня у тренінг-центрі «Учительська кав’ярня» відбулося перше заняття. Учасниками тренінгу стали 15 вчителів початкової школи Шевченківського району. На занятті говорили про те, як використовувати інтерактивні технології на уроці, а під час перерви спілкувалися за чашкою кави.


Учитель-тренер Тетяна Даниліна показала, як користуватися електронними освітніми ігровими ресурсами Тм Розумники. Учасники тренінгу створили віртуальний клас, де можна переглядати результати учнів онлайн.
Директор з розвитку Навігатор Корпорейшн Вікторія Євтушенко презентувала комп’ютерну техніку для навчання та розповіла, як школи обладнують класи за вимогами НУШ.
Після завершення тренінгу методист управління освіти Шевченківської районної адміністрації Світлана Мурзіна вручила учасникам сертифікати.

Тренінг-центр «Учительська кав’ярня» – смарт-простір для вчительства. Партнери: Тм Розумники, ТОВ «НАВІГАТОР КОРПОРЕЙШН», Epson, Microsoft, Acer, Інститут інформаційних технологій та засобів навчання НАПН України, Інститут модернізації змісту освіти МОН України.


Повернення до списку