Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
У ЗАПОРІЖЖІ ВІДБУВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ОБЛАСТІ 27.04.2016

У ЗАПОРІЖЖІ ВІДБУВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ОБЛАСТІ

На базі Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 27 квітня відбувся ознайомчий семінар «Сучасні технології навчання». Захід пройшов за підтримки ТМ «Розумники» та Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України. Навчання проходило у два етапи: для вчителів фізики, методистів середньої школи та педагогів початкової освіти.

Вчителям фізики та методистам області фахівці з інформатизації освітньої галузі розповідали про використання цифрових технологій на уроках з дисциплін природничо-математичного циклу в загальноосвітніх навчальних закладах. Зокрема, спікери ознайомили з можливостями вимірювального комплексу Еinstein™, розповіли про його ефективне застосування на уроці. У кінці навчального блоку за допомогою сучасного обладнання учасники та лектор, науковий співробітник НАПН України В. Рогоза, провели кілька показових експериментів з фізики. Вчителі, вимірюючи силу тертя, температури у різних зонах вогню, предметно побачили переваги цифрових лабораторій Еinstein™, зрозуміли принцип їх роботи. Після заходу кожен міг отримати індивідуальну консультацію від фахівців та отримати рекомендації щодо впровадження новітніх технологій у своєму навчальному закладі.

Як приклад впровадження новітніх технологій в освітній процес початкової школи, для вчителів 1-4 класів «Розумники» презентували Всеукраїнський педагогічний експеримент «Розумники», який ініціювали разом з Інститутом інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України. Цей проект за допомогою інтерактивних мультимедійних технологій покликаний осучаснити навчальний процес у початковій школі, зробити його ефективним та змістовним, але при цьому зберегти цінність традиційних методів та прийомів.

Повернення до списку