Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
УЧИТЕЛІ ПРОЕКТУ ПРОДОВЖУЮТЬ ДІЛИТИСЯ ДОСВІДОМ З КОЛЕГАМИ! 17.11.2017

УЧИТЕЛІ ПРОЕКТУ ПРОДОВЖУЮТЬ ДІЛИТИСЯ ДОСВІДОМ З КОЛЕГАМИ!

Юлія Багінська вже третій рік працює зі своїм класом за програмою Smart Kids. А ще вона – автор сценаріїв електронних освітніх ігрових ресурсів з предметів «Українська мова» (для 2-го класу) та «Основи здоров’я» (для 1-го класу, в розробці).

Учора, 16 листопада, Юлія Павлівна провела майстер-клас для 40 вчителів початкових класів Макарівського району (Київська область). Захід відбувся на базі Лишнянського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок».

Програма майстер-класу:

психологічний кейс «Готовність учителя до реформ та інноваційної педагогічної діяльності»;

методичний бенефіс за темою «Використання електронних освітніх ігрових ресурсів в початковій школі як чинник реалізації Концепції нової української школи. Особливості навчання учнів початкових класів за технологією «Розумники»(Smart Kids)»;

творча лабораторія вчителя «Використання електронних освітніх ігрових ресурсів на уроках у школі І ступеня».

Наприкінці майстер-класу учасники отримали домашнє завдання – розробити план-конспект уроку з використанням ЕОІР (електронних освітніх ресурсів) ТМ «Розумники».

Виступи учителів проекту «Розумники» стають доброю традицією для спільноти Smart Kids. Так, у жовтні вчителі-новатори Анастасія Донська, Майя Воронка та Вікторія Дроздовська презентували цікаві ідеї для активації навчальної діяльності учнів за допомогою електронних ігрових ресурсів на всеукраїнському семінарі в рамках виставки «Інноватика в сучасній освіті – 2017». Вікторія Олександрівна також стала доповідачем на осінній сесії Академії SMART KIDS для вчителів проекту «Розумники».


Повернення до списку