Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
В ОДНІЙ ШКОЛІ АЖ 8 КЛАСІВ SMART KIDS 24.10.2016

В ОДНІЙ ШКОЛІ АЖ 8 КЛАСІВ SMART KIDS

Ріпкинська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 (Чернігівська обл.) опорний заклад Ріпкинського освітнього округу. Вона є переможцем ІІ Міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» та Всеукраїнського конкурсу «Первоцвіт», учасником багатьох освітніх проектів та просвітницьких програм, членом Всеукраїнської асоціації шкіл майбутнього. Окрім предметних кабінетів тут облаштовано кабінет автосправи, швейна та трудова майстерні, костюмерна та клас хореографії, козацька канцелярія, діє етнографічна кімната, працює шкільна газета.

Нещодавно педагоги школи розпочали використовувати технології проекту Smart Kids. Долучившись до проекту Smart Kids, Ріпкинська школа № 2 відкрила одразу вісім класів, облаштованих інтерактивними комплексами з вбудованими освітніми програмами. Проект Smart Kids передбачає використання інтерактивних педагогічних ігор для вивчення всіх базових предметів в початковій школі: математики, навчання грамоти та ін. Перевагою ігрової форми є звичність цього виду роботи для молодших школярів, наочність, об’єктивність оцінювання, легке поєднання з традиційними засобами навчання, цілковита відповідність шкільній програмі (edugames.rozumniki.ua).

Діти, світ навколо яких з кожним днем все більше комп’ютеризується, повинні використовувати в навчанні всі можливості сучасних технологій. Де, як не в закладах освіти, потрібно формувати у дітей розуміння, що електронні ресурси не є заміною реального життя, проте є зручним засобом для отримання інформації, відкривають безмежний простір для розвитку здібностей.


Повернення до списку