Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВЧОРАШНЄ ЗАНЯТТЯ З УЧНЯМИ 6-ГО КЛАСУ БУЛО ПРИСВЯЧЕНЕ ЕКОПРОБЛЕМАМ 01.12.2016

ВЧОРАШНЄ ЗАНЯТТЯ З УЧНЯМИ 6-ГО КЛАСУ БУЛО ПРИСВЯЧЕНЕ ЕКОПРОБЛЕМАМ

Як міряти відстань без лінійки?
Який рівень шуму на перерві у школі?
Про це учні київської гімназії №315 дізнались на уроці від «Розумників». А ще багато експериментували, слухали, обговорювали, вимірювали та вивчали на практиці за допомогою цифрової лабораторії Einstein.
Вчорашнє заняття з учнями 6-го класу було присвячене екопроблемам, а саме шумовому забрудненню середовища. Цифрова лабораторія дозволяє дізнатись, як змінюється рівень звуку, відразу ж виводить результати на екран. Підключається до планшету, комп’ютера, телефону через USB та Bluetooth.
А завдяки датчику відстані, що працює за принципом ехолота, можна сидячи за партою дізнатись, яка відстань до вікна, дошки, стіни та зробити багато інших вимірів.
Зовсім скоро вчитель-тренер Тетяна Даниліна завітає до наступної школи, щоб розповісти ще більше цікавої й пізнавальної інформації та надихнути школярів на дослідження і відкриття.

Повернення до списку