Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВЧИТЕЛІ ФІЗИКИ ТА МЕТОДИСТИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОБМІНЮВАЛИСЯ ДОСВІДОМ З ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ 20.04.2016

ВЧИТЕЛІ ФІЗИКИ ТА МЕТОДИСТИ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОБМІНЮВАЛИСЯ ДОСВІДОМ З ВИКОРИСТАННЯ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ

До Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти 19 квітня вчителі фізики та методисти області прибули на семінар «Використання цифрових освітніх технологій у навчанні фізики в загальноосвітніх навчальних закладах», який проводила ТМ «Розумники».
Мета семінару – презентація кращих практик та обмін досвідом з використання інформаційних технологій у навчально-виховному процесі. Головними спікерами заходу були експерти з досвідом впровадження сучасних технологій у навчальних закладах і наукові співробітники. Фахівці провели лекцію та майстер-клас. Учасники семінару дізналися, як у школі за допомогою сучасного цифрового обладнання можна організувати навчальні наукові експерименти з природничих дисциплін. Зокрема, мова йшла про цифрові лабораторії ізраїльського виробника «Еinstein»™, які дозволяють провести більше 60-ти лабораторних робіт з фізики, а також зібрати найточніші дані величин, які важко виміряти у звичайних шкільних умовах. У цьому педагоги переконалися, коли спікер провів показовий експеримент з визначення температури у різних зонах вогню та сили тертя. Вчителі фізики були вражені тим, що обладнання допомагає настільки точно зафіксувати фізичні явища, які не можна спостерігати неозброєним оком.

Повернення до списку