Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВЧИТЕЛІ РЕКОМЕНДУЮТЬ ТА ДІЛЯТЬСЯ ДОСВІДОМ 10.02.2016

ВЧИТЕЛІ РЕКОМЕНДУЮТЬ ТА ДІЛЯТЬСЯ ДОСВІДОМ

Школи-учасники Всеукраїнського педагогічного експерименту «Розумники» (SmartKids) активно діляться досвідом використання мультимедійних ресурсів на уроках та знайомлять своїх колег з інноваційними технологіями в освіті. Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького нещодавно провела семінари з впровадження мультимедійних засобів навчання та презентувала педагогічний експеримент для вчителів та директорів Волинської області. Учасники заходу побачили нові методи та засоби навчання, які допомагають заощадити час на занятті та ефективно закріпити знання учня на практиці.

Нагадаємо, експериментальне педагогічне дослідження розпочато у 2014 р. на базі двох загальноосвітніх шкіл м. Києва. Станом на 2015 р. учасниками програми стали ще 20 навчальних закладів з різних областей України. Тепер експеримент налічує близько 500 учнів.

Повернення до списку