Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
24.04.2012

Відбулася виставка «Сучасні заклади освіти-2012»

1-3 березня 2012 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулася ІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2012», урочисте відкриття якої відбулося за участю Міністра освіти, науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

Організаторами виставки виступили: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Окрім Міністра, у відкритті виставки взяли участь президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, віце-президент – Василь Мадзігон; директор компанії «Виставковий світ» Світлана Рудько; виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий світ» Віталій Сокол. Також привітання учасникам заходу надіслали Голова Верховної Ради України Володимир Литвин та Прем’єр-міністр України Микола Азаров.

ІІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2012» є одним із найбільш помітних та масштабних презентаційних заходів в українській освітній галузі. Цього року вона стала місцем зустрічі представників близько 800 провідних навчальних закладів, видавництв, центрів, асоціацій та підприємств з усіх регіонів України, а також учасників з Російської Федерації, Чеської Республіки, Естонської Республіки, Швейцарської Конфедерації, Словацької Республіки, Республіки Польща, Сполучених Штатів Америки. За словами Президента Національної Академії педагогічних наук України Василя Кременя, виставка стане майданчиком для обміну досвідом між усіма її учасниками, приверне увагу до проблем в освітній галузі та підкреслить значимість освіти у суспільстві.

Найвизначніші досягнення національної системи освіти, досвід модернізаційних заходів та інноваційних впроваджень в усі сфери освітньої галузі, наукові та творчі здобутки педагогічних колективів, досягнення у міжнародній діяльності з питань освіти – ось далеко не повний перелік тематичних завдань, висвітлення яких ставили за мету організатори виставки. До участі у заході були запрошені педагоги, науковці та представники широкої громадськості, які цікавляться інноваціями в галузі української освіти.

У рамках виставки пройшов Тиждень всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів “Україна–Європа–Світ–2012”, а також проводиться багато науково-практичних конференцій, семінарів, «круглих столів», презентацій, майстер-класів за участю провідних фахівців-освітян, видатних науковців та представників підприємств, що працюють на теренах освіти.

ТМ «Розумники» презентували свої напрацювання на стенді Національної академії педагогічних наук України. На експозиції були широко представлені програмні засоби навчального призначення, інтерактивні комплекси, обладнання для предметних кабінетів та ін.

У рамках виставки відбувся традиційний конкурс наукових робіт та кращих розробок з врученням переможцям почесних відзнак. Інститут педагогіки НАПН України та ТМ «Розумники» вибороли золоту медаль за спільну розробку - Електронний навчально-методичний комплект «Факультативний курс з географії, 7 клас», яка оцінювалася експертами у номінації “Створення та упровадження сучасних засобів навчання”.


Повернення до списку