Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРОЕКТУ «РОЗУМНИКИ» 22.08.2017

ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРОЕКТУ «РОЗУМНИКИ»

22 серпня для вчителів всеукраїнського проекту «Розумники» відбувся одноденний тренінг-практикум із використання технології Smart Kids у початковій школі. Учителі на практиці дізналися багато нового про роботу з освітніми іграми (електронними освітніми ігровими ресурсами).

Навчання проводилося в офісі партнера проекту – ТОВ «Майкрософт Україна».

Тренінг відвідали 28 учителів. На заході також були присутні представники Інституту модернізації змісту освіти МОН України – Вікторія Миколаївна Косик (начальник відділу цифрової освіти та ІКТ), Олег Миколайович Китайцев та Оксана Миколаївна Мельник. Про освітні можливості для вчителів від «Майкрософт Україна» розповіла Наталія Дорош, керівник по роботі з закладами освіти.

Робочі місця учасників були обладнані нетбуками. Слухачі мали можливість самостійно спробувати встановити додаток E-games, ознайомитися з інтерфейсом освітніх ігор та опанувати головні функції. Учасники проекту дізналися, як готуватися до уроку із використанням освітніх ігор. Також вчитель-тренер Тетяна розповіла про можливості використання «Особистого кабінету» вчителя та програми для роботи з інтерактивною дошкою Flow!Works.

Переглянути фото з тренінгу


Повернення до списку