Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВІДБУЛИСЯ ТРЕНІНГИ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРОЕКТУ В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ 19.10.2017

ВІДБУЛИСЯ ТРЕНІНГИ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРОЕКТУ В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Протягом трьох днів, 10-12 жовтня «Розумники» курсували містами Сумщини. У Конотопі, Ромнах, Шостці та Сумах вчитель-тренер Тетяна Даниліна і комерційний директор Василь Рилєєв провели серію ознайомчих семінарів та навчально-практичних тренінгів для освітян.

Розповідали про проект Smart Kids, презентували сучасні девайси для обладнання кабінетів початкової школи, ділилися головними секретами роботи зі «Смарткейсом» та електронними ресурсами. Зокрема, освітянам було презентовано всі переваги документ-камери Epson, цифрових лабораторій Einstein та Globisens, учнівських ноутбуків-трансформерів Impression 110ES, створених спеціально для навчання в початковій школі. Також учителі дізналися про партнерський проект для вчителів від компанії Microsoft. Заходи в рамках реалізації проекту «Розумники» відвідали представники понад 26 міст та районів Сумської області.

Школи, які беруть участь у дослідно-експериментальній роботі «Технологія навчання учнів початкової школи «Розумники» (Smart Kids)» отримали від координаторів проекту сертифікати та папки з навчально-методичними матеріалами, які допоможуть учителям працювати з інтерактивним контентам та оцінювати результати його впровадження в навчальний процес. Нагадаємо, що в дослідно-експериментальній роботі з впровадження електронних освітніх ігрових ресурсів беруть участь 14 навчальних закладів Сумської області.

Наступна серія тренінгів із користування електронними ресурсами відбудеться наприкінці жовтня в Києві. Деталі дізнавайтеся за посиланням http://trening.rozumniki.ua/


Повернення до списку