Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВІДБУВСЯ МАЙСТЕР-КЛАС «ІННОВАЦІЙНЕ СЕРЕДОВИЩЕ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ У ФОРМАТІ КОНЦЕПЦІЇ «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА» 16.02.2017

ВІДБУВСЯ МАЙСТЕР-КЛАС «ІННОВАЦІЙНЕ СЕРЕДОВИЩЕ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ У ФОРМАТІ КОНЦЕПЦІЇ «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА»

15 лютого на базі навчальних закладів Шостки (Сумська область) відбувся майстер-клас для директорів, заступників директорів, учителів початкових класів та інформатики опорних шкіл області. В рамках освітньої події свої інноваційні проекти презентували ЗОШ № 11, спеціалізована школа № 1, Шосткинська гімназія та НВК: спеціалізована школа І-ІІ ступенів – ліцей.

Представники мультимедійного видавництва «Розумники» також були запрошені на захід. Тетяна Даниліна, вчитель-тренер та Василь Рилєєв, комерційний директор, під час майстер-класу «Сучасні рішення для освіти» у ЗОШ № 1 презентували інтерактивний ігровий контент (ЕОІР) видавництва «Розумники» – педагогічні ігри.

Це ігрові завдання з цікавими героями та сюжетами для учнів початкової школи. Інтерактивні вправи допомагають навчатися та легко засвоювати шкільну програму. Електронні освітні ігрові ресурси працюють на ПК, планшетах та інтерактивних дошках, тож ними можна користуватися як у школі, так і вдома.

Навчальні заклади, які використовують у навчальному процесі педагогічні ігри, можуть стати учасниками Всеукраїнського педагогічного експерименту «РОЗУМНИКИ» (Smart Kids).

Окрім освітнього контенту, видавництво представило сучасні навчальні засоби – спеціалізований учнівський пристрій, цифрові лабораторії для кабінетів хімії, фізики та біології.

Майстер-клас у місті Шостка відвідали понад 70 освітян із Сумського, Глухівського, Білопільського, Недригайлівського, Тростянецького районів Сумської області.


Повернення до списку