Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВІДГУК ПРО ВИКОРИСТАННЯ SMART KIDS ВІД УЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ 30.05.2017

ВІДГУК ПРО ВИКОРИСТАННЯ SMART KIDS ВІД УЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

Маємо чудовий відгук від учителя початкових класів Оксани Григорівни, яка навчає діток за технологією Smart Kids в одній із інклюзивних шкіл Запорізької області, ЕНВК №6:

«Діти розібралися з першого використання. Тепер кожен ранок починається з запитання: «Чи будемо працювати з комп'ютерами?» Поки не маємо в класі інтернету, але протягом літніх канікул цю проблему буде вирішено.

З допомогою батьків ми налаштували контраст монітору для дівчинки зі слабким зором.

На уроках електронні освітні ресурси Smart Kids дозволяють дітям обирати власний темп роботи, дають можливість для індивідуальної роботи, диференціації. Моє особисте ДЯКУЮ за те, що менше часу витрачаю на підготовку до уроку, з легкістю урок стає більш цікавим».

Команда Тм Розумники надзвичайно вдячна за такі теплі слова та гарні фото. Бажаємо Оксані Григорівні Мороз та її учням гарного відпочинку й успіхів у наступному навчальному році.


Повернення до списку