Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВІДКРИТТЯ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ STEM-ЛАБОРАТОРІЇ ХІМІЇ У КИЇВСЬКІЙ ШКОЛІ № 27 29.03.2016

ВІДКРИТТЯ-ПРЕЗЕНТАЦІЯ STEM-ЛАБОРАТОРІЇ ХІМІЇ У КИЇВСЬКІЙ ШКОЛІ № 27

28 березня в школі І-ІІІ ступенів № 27 Шевченківського району міста Києва відбулось урочисте відкриття-презентації STEM-лабораторії хімії. Право перерізати червону стрічку було надано голові Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олегу Гарязі та начальнику Управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Євгенії Яровій.

Під час презентації директор школи Олена Іванова від імені школи та батьківського комітету подякувала за плідну співпрацю ТМ «Розумники», яка допомогла з покупкою, монтажем технічного обладнання, та запросила до слова директора Олександра Кохана:

- Я радий вітати ініціативу Шевченківського району щодо STEM-напряму освіти. Сьогодні наша компанія займається впровадженням інноваційних технологій в освітній процес не тільки України, а й країн ближнього зарубіжжя.
Ми надалі підтримуватимемо цей клас. Вже у квітні для школи буде поставлена наступна частина обладнання: цифрові лабораторії для вивчення хімії - набір датчиків, учнівські пристрої. Такі цифрові технології можна інтегрувати з іншими предметами, тобто вивчати хімію разом з фізикою, біологією чи географією. Користуючись нагодою, я від компанії «Розумники» передаю школі сертифікат на нове сучасне обладнання.

Завершився захід показовими експериментами, які провели учні 10-А класу разом з представниками Київського музею популярної науки і техніки «Експеріментаніум».

Повернення до списку