Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
31.08.2017

ВІТАЛЬНЕ СЛОВО ГОЛОВНОГО РЕДАКТОРА ВИДАВНИЦТВА «РОЗУМНИКИ»

Вітальне слово головного редактора видавництва «Розумники» Ігоря Каплаушенка на Серпневій конференції педагогічних працівників міста Чернівців 30 серпня.

Ігор Каплаушенко привітав освітян м. Чернівці із початком нового 2017-2018 н. р. та запросив до участі у проекті «Розумники».

Проект Smart Kids, ініціатором якого є мультимедійне видавництво «Розумники», передбачає використання електронних освітніх ресурсів. Завдання складено відповідно до чинної програми. В інтерактивних завданнях вдало поєднуються цікава гра та серйозний навчальний матеріал, тому дітям подобається навчатися.

«Коли дитина робить те, що для неї важливо і цікаво – вона дуже старанна, і у неї все виходить. А коли дитини щось виходить, вона просто світиться від щастя та радості. Хіба це не радість для вчителя?» – нагадав Ігор Миколайович у відеозверненні.

Уже майже 300 учителів у всій Україні використовують освітні ігри Smart Kids на своїх уроках. Чернівці та Чернівецька область активно беруть участь у проекті. 


Повернення до списку