Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ «РОЗУМНИКИ» РОЗПОЧАВ ДІЮ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ 02.09.2016

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ ЕКСПЕРИМЕНТ «РОЗУМНИКИ» РОЗПОЧАВ ДІЮ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Чи хочете Ви, щоб Ваша дитина йшла до школи з радістю?
А чи знаєте Ви, що основний вид діяльності дитини – гра, і саме в грі дитині легше опанувати навчання?

З цією метою у Івано-Франківській області розпочинає дію Всеукраїнський педагогічний експеримент «Розумники», за підтримки Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій і засобів навчання НАПН України, компаній «Microsoft Україна», «Intel Україна», ТМ «Розумники». Вищезазначений експеримент 1 вересня вже впроваджено на базі 1-А класу (вчитель Бурцева Т.О.) Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-го ступеня № 26.

Участь дитини у даному проекті дає можливість вивчати основні навчальні предмети за допомогою інтерактивних технологій, у формі гри, з яскравими сюжетами, анімованими персонажами, звуковим супроводом.

Це дозволить: • підвищити інтерес та мотивацію до навчання; • швидше вивчити та відпрацювати новий матеріал; • розвивати логіку, уяву, креативне мислення, пам'ять; • розвивати віру у власні сили, отримати можливість одразу виправити помилку; • зробити процес навчання цікавим та доступним.

Повернення до списку