Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВИДАВНИЦТВО «РОЗУМНИКИ» ПРЕЗЕНТУВАЛО В ЖИТОМИРІ СУЧАСНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ОСВІТИ 03.02.2017

ВИДАВНИЦТВО «РОЗУМНИКИ» ПРЕЗЕНТУВАЛО В ЖИТОМИРІ СУЧАСНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ОСВІТИ

2 лютого у Житомирі відбувся семінар за участі керівників ОТГ та представників місцевих органів управління освітою, на якому «Розумники» презентували свої мультимедійні продукти та інноваційне обладнання для навчальних закладів. Семінар відбувся в Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

Начальник обласного управління освіти Вадим Калінін розповів про демократизацію процесів управління в освіті. Під час обговорення одним із найважливіших стало питання оснащення шкіл сучасними засобами навчання – обладнанням для кабінетів природничих дисциплін та мультимедійними комплексами.

Тетяна Даниліна, вчитель-тренер видавництва «Розумники» ознайомила присутніх з найновішими технічними розробками для молодшої, середньої та старшої ланок школи. Зокрема, продемонструвала в роботі документ-камеру, цифрові учнівські лабораторії, інтерактивний комплекс з проектором та дошкою, а також нетбук-трансформер, розроблений спеціально для використання молодшими школярами.

Найбільше зацікавлення аудиторії викликав мультимедійний освітній контент видавництва «Розумники» – педагогічні ігри для початкової школи. Ці інтерактивні програми рекомендується використовувати у ЗНЗ на уроках української мови та математики.

На завершення «Розумники» презентували керівникам об’єднаних громад 12 «Смарткейсів» із доступом до всіх педагогічних ігор – для передання до навчальних закладів. Тож, зовсім скоро у школах Житомирщини діти будуть навчатися за допомогою нових технологій та цікавих інтерактивів.


Повернення до списку