Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВИСТАВКА ІННОВАЦІЙ BETT 2017 У ЛОНДОНІ: ГОЛОВНІ ОСВІТНІ ТРЕНДИ 01.02.2017

ВИСТАВКА ІННОВАЦІЙ BETT 2017 У ЛОНДОНІ: ГОЛОВНІ ОСВІТНІ ТРЕНДИ

Видавництво «Розумники» тримає руку на пульсі європейських та світових трендів у навчанні. Ділимося з вами враженнями та фото з виставки Bett 2017, яка на кілька днів перетворила столицю Великобританії на справжню мекку освітніх технологій.

Що нового в світі технологій для навчання?

1. Освіта з «книжкового» формату невпинно трансформується у цифровий. Провідні компанії та навчальні заклади постійно розробляють освітній контент та програмне забезпечення, яке дозволяє автоматизувати навчальний процес.

2. Класні кімнати обладнуються сучасними інтерактивними пристроями. І якщо раніше лідерство серед інтерактивного навчального обладнання для шкільних кабінетів тримали інтерактивні дошки, то сьогодні ситуація кардинально змінилася.

«На всій виставці була представлена лише одна класична інтерактивна дошка, – коментує керівник мультимедійного видавництва Олександр Кохан. – Новий тренд – це інтерактивні дисплеї з діагоналлю від 60 дюймів та інтерактивні проектори, які дозволяють будь-яку поверхню зробити сенсорною».

3. Для індивідуальної роботи для учнів у класі з використанням digital-технологій пропонуються різноманітні планшети та пристрої 2 в 1 з посиленим захистом.

Головні інноваційні напрями Bett 2017:

  • комп’ютерні пристрої для освіти
  • цифрове обладнання та інтерактивні пристрої для класних кімнат
  • програмне забезпечення для автоматизації освітнього процесу
  • STEM-освіта
  • цифровий навчальний контент
  • системи управління класом тощо.

Нагадаємо, що виставка у Лондоні проходила 25-28 січня 2017 року на території виставкового центру ExCeL London. Це щорічний масштабний захід, який збирає найновіші розробки та підходи до навчання. «В Bett ми віримо в створенні кращого майбутнього шляхом трансформації освіти. Наша місія полягає в тому, щоб зібрати разом людей, ідеї, методи і технології, щоб викладачі і учні змогли реалізувати свій потенціал», – йдеться на сайті виставки.


Повернення до списку