Шановні покупці! Електронні посібники, представлені на сайті, доступні тільки для оптових покупок (від 5 000 грн). Щоб зробити оптове замовлення, пишіть на електронну скриньку sale@rozumniki.net
×

Новини

ВКонтакт Facebook Google Plus Одноклассники Twitter Яндекс Livejournal Liveinternet Mail.Ru
ВИЙШЛА НОВА ЧАСТИНА ЕОІР З МАТЕМАТИКИ (4 КЛАС) 10.07.2019

ВИЙШЛА НОВА ЧАСТИНА ЕОІР З МАТЕМАТИКИ (4 КЛАС)

За допомогою електронного ресурсу учні вчитимуться: ділити багатоцифрові числа на двоцифрові з остачею, знаходити площу квадрата, розв'язувати задачі на знаходження невідомих за двома різницями. Усе це — в інтерактивній формі!

І задачі, і математичні вирази мають цікаві сюжети та яскраві ілюстрації. Тому четверокласники будуть із задоволенням вивчати тему: “Письмове множення і ділення багатоцифрового числа на двоцифрове” навіть самостійно.

Теми:

Тема 1. Усне та письмове множення круглих багатоцифрових чисел на розрядні числа. Складені задачі на зведення до одиниці, пропорційне ділення та на знаходження площі квадрата.
Тема 2. Усне ділення з остачею на двоцифрове число. Складені задачі на знаходження дробу від числа та на зведення до одиниці.
Тема 3. Письмове ділення трицифрових чисел на круглі десятки з остачею. Задачі на зведення до одиниці, знаходження дробу від числа та на знаходження площі прямокутника.
Тема 4. Усне та письмове ділення круглих багатоцифрових чисел на розрядні числа. Задачі на рух.
Тема 5. Письмове ділення круглих багатоцифрових чисел на двоцифрові розрядні числа, якщо в записі частки є нулі. Складені задачі вивчених видів. Вирази з буквеними даними. Рівняння.
Тема 6. Письмове множення двоцифрових та трицифрових чисел на двоцифрові. Задачі на знаходження дробу від числа та на знаходження числа за двома різницями. Площа квадрата.
Тема 7. Письмове множення багатоцифрових чисел на двоцифрові. Множення складених іменованих чисел на двоцифрові. Задачі на рух та на знаходження числа за величиною його дробу.

http://edugames.rozumniki.ua/catalog/28/1430171/


Повернення до списку